У Рівному набуває шаленої популярності нова фотозона – «Тунель щастя» (ФОТО)

Локація розташована у самісінькому серці ЖК «На Щасливому»

Дедалі більшої популярності у Рівному набирають фото, зроблені на креативних локаціях.

Цьогоріч ЖК «На Щасливому» презентував рівнянам безліч цікавих фотозон, які відвідали вже тисячі містян. Однак справжньою родзинкою сезону став «Тунель щастя».

«Тунель щастя» розташований у самісінькому центрі житлового комплексу. Він є справжньою окрасою парку і веде до каплиці Покрови Божої Матері.

 

Під час прогулянки тут і вдень, і ввечері можна зустріти мешканців і гостей комплексу.

Працівники ЖК розповідають, що їм подобається дивувати рівнян різноманітними фотозонами, які, до слова, виготовляються під замовлення:

Нам подобається дивувати рівнян новими фотозонами. Щорічно ми їх змінюємо, створюємо нові, адже що може бути краще за позитивні емоції людей та круті, креативні фото у соцмережах.

 

До того ж кожна нова локація – це ексклюзив, вона виготовляється виключно під замовлення, – розповідає представниця ЖК «На Щасливому» Вікторія Власенко.

Декілька разів на рік, відповідно до сезону, працівники декорують тунель. Влітку – напередодні Дня Незалежності України – його прикрасили сотнями жовто-блакитних стрічок. Нині ж інсталяція – це долина, яка ввечері сяє золотими кольорами.

Однак у комплексі стверджують, що не збираються зупинятися на досягнутому і готують до новорічних свят щось грандіозне – таке, чого у Рівному ще не було.

Представниця ЖК «На Щасливому» Вікторія зазначає, що у комплексі вже починаються підготовчі роботи:

Як можна було помітити, тунель влітку був прикрашений українською символікою, зараз він виглядає зовсім по-іншому, і вже згодом – стане частиною справжньої новорічної казки, в яку перетворюється житловий комплекс щорічно напередодні зимових свят.

 

Привідкриємо трішки завісу, підготовчі роботи починаються заздалегідь – ми готуємо унікальні сюрпризи, які не залишать байдужим нікого, – зазначила представниця ЖК «На Щасливому».

Рівнян запрошують робити фото у «Тунелі щастя», викладати їх у соцмережах і позначати на них житловий комплекс. Таким чином кожен отримає можливість потрапити у публікації на сторінках житлового комплексу.

До слова, прикрашати парк житлового комплексу до свят і додавати ексклюзивні елементи декорацій вже стало щорічною традицією «На Щасливому».

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень