«Такого ще не було!»: рівнянам презентували кліп ЖК «На Щасливому» (ВІДЕО)

ЖК «На Щасливому» випустив кліп до власного гімну

Таке музичне творіння, кажуть, планували давно. Зокрема, забудовник житлового комплексу Роман Курис запевняє, це була його мрія.

“ЖК “На Щасливому”- сенс мого життя.  Ми планували цю подію ще рік тому. Моя маленька мрія, яку ми нарешті втілили у життя!

 

Я дякую усім, хто долучився до цього проекту,”- каже забудовник.

Досі у Рівному подібного ще не було. Житловий комплекс “На Щасливому” - перший та єдиний має власну подібну роботу.

Участь у зйомках кліпу брали й рівняни. Для них напередодні організували кастинг. Охочих спробувати свої сили виявилось немало. Десятки талановитих містян проходили відбір до зйомок у кліпі. Крім цього, над створенням гімну працювала величезна команда професіоналів. Зокрема, режесурою займався відомий український режисер Юрій Вітяк, а головним оператором став Іван Заставецький.

Автор тексту до гімну ЖК “На Щасливому” та куратор музичного проекту Надія Устянчук переконує: в цьому житловому комплексі дійсно живуть щасливі люди. Це її і надихнуло до подібної роботи.
 

“Поезія - це коли у кожному слові любов! Поезія народжується тоді, коли віднаходиш у серці слова, які б могли описати почуття! Кожен вірш особливий, кожен рядок, як і емоції та почуття, які ніколи не повторюються двічі…

 

Відчути, описати почуття сотень людей, словами, які були б близькі кожному  і вплести їх у рядки, які набули статусу «гімну»- це відповідально! Я щаслива писати про щастя.

 

Як автор тішуся, що мої рядки знайшли себе у музиці і тепер оживатимуть щоразу  на вустах і у серці тих, хто наспівуватиме уже доволі знайомий мотив - «На Щасливому жити щасливо»! Це маленька історія, і я пишаюся, що долучилася до етапу  її зародження!” - зізнається Надія Устянчук.  

 


Надія Устянчук додає, працювали над кліпом доволі довгий час. Адже вкладали в нього всю душу та старання.
 

“Як координатор проекту скажу, що це для  мене був виклик, за який безмежно вдячна! Я завжди  готова до викликів. Особливо, якщо вони творчі!

 

Такі проекти дають  величезний досвід, дарують зустрічі та знайомства з талановитими, цікавими та неординарними особистостями!

 

Коли працюєш в атмосфері щастя і зі щастям, наповнюєшся зсередини ним і випромінюєш його. Дякую усім”, - розповідає Надія.

 

Презентували кліп до гімну з нагоди святкування Дня будівельника. Автори та учасники музичного проекту сподіваються, що отриманий результат сподобається глядачам. Адже над ним працювали довго та наполегливо. Додають: головна мета музичного творіння - передати всю атмосферу життя мешканців житлового комплексу “На Щасливому”.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень