У Рівному «На Щасливому» Святий Миколай вручав діткам подарунки (ФОТО)

Місце, де живе святковий настрій

Казкова атмосфера, запах прянощів, подарунки від Миколая, запальна музика, сюрпризи та навіть пропозиція руки та серця, так у День Святого Миколая, 19 грудня, на території ЖК «На Щасливому» в урочистій атмосфері засвітили новорічну ялинку.

Святкове диво здійснив Чудотворець, який впродовж дня спілкувався з маленькими рівнянами у  своїй казковій Резиденції. Усі охочі могли абсолютно безкоштовно завітати у гості, сфотографуватись та отримати подаруночки від Миколая та його помічників.

Цьогоріч побудована ексклюзивна Резиденція виглядає наче казковий карамельний будиночок, який викликав шквал позитивних емоцій не лише у дітлахів, але й дорослих.

Організатори обіцяють, що сумувати точно не дозволять нікому, адже невдовзі на території ЖК «На Щасливому» відбудуться ще різноманітні святкування, а Миколай передасть свої повноваження  Діду Морозу. Тому, кожен охочий має шанс отримати подаруночки та особисто відчути всю святкову атмосферу :)

Також на території розпочали свою роботу луна-парк та ярмарок. Рівнян запрошують завітати у гості, відпочити й почастуватись різноманітними стравами та випити смачного глінтвейну.

До слова, ярмарок та атракціони продовжать свою роботу до 8 січня.

Луна-парк працює за попереднім графіком: з Пн-Чт з 14:00-21:00 год, з Пт-Нд з 12:00-22:00 год.

У святковий день виявилось чимало охочих покататись на різноманітних атракціонах та скуштувати святкових смаколиків. Впродовж дня можна було сфотографуватись із казковими аніматорами.

Найсміливіші могли взяти участь у великій кількості конкурсів із цікавими подарунками.

Під час однієї із забав хлопець оригінально зробив пропозицію руки й серця для своєї коханої.

Святковому дійству передувала робота фотозон, які знаходяться у парку ЖК «На Щасливому», вже традиційно там встановили ексклюзивну інсталяцію-арку «2021», а Тунель Щастя прикрасили у новорічному стилі. Також святковими вогниками виблискують ліхтарики, ялинки та інші різні елементи декору.

Приємним бонусом для всіх гостей став святковий концерт із різдвяними мотивами у живому виконанні відомих рівненських гуртів, а також дискотека з діджеєм.

Не обійшлось без святкового феєрверка, який «розмалював» небо у тисячі яскравих фарб.

До слова,  захід проводився з дотриманням усіх карантинних вимог, під час свята волонтери роздавали маски гостям.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень