Мер Рівного «захищатиме» стадіон-довгобуд у Міністерстві спорту. Озвучена ціна питання

На «Авангард» шукають грошей у різних джерелах

Минулого тижня депутати Рівненської міської ради проголосували за виділення 50 мільйонів гривень на продовження реконструкції стадіону «Авангард». Однак, за словами міського голови Рівного Олександра Третяка, цих коштів недостатньо для завершення будівництва.

- Ми подали заявку на державну програму співфінансування «Спортивні магніти». Є високі шанси, що завдяки спортивній субвенції вдасться отримати додатково 20-30 мільйонів гривень на реконструкцію «Авангарду».

 

До слова, наша заявка вже пройшла у другий тур відбору. Я поїду до Міністерства спорту і особисто захищатиму наш проєкт. Якщо все буде гаразд, то ми отримаємо ці гроші.

 

Плюс ми очікуємо на додаткове фінансування з державних фондів. Все це треба для того, аби завершити реконструкцію і вже восени проводити там матчі, - повідомив в ефірі Радіо Трек Олександр Третяк.

Нагадаємо, будівництво триває коштом міста. Раніше мер повідомляв, що з бюджету на роботи вже витратили 106 мільйонів гривень. На добудову головної, східної трибуни, та облаштування футбольного поля потрібно ще 188 мільйонів.

А нещодавно мешканець Рівного Олександр Хмельничий звернувся до президента України Володимира Зеленського, якого закликав включити цей об’єкт у програму «Великого будівництва». До слова, у січні цього року на стадіон приїздила делегація Української асоціації футболу, яка пообіцяла сприяти реконструкції.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень