«Дайте 50 млн на стадіон. Сьогодні!»: що сказали у Рівнераді про долю «Авангарду» (ФОТО)

Мова про 50 млн грн

Фото - Радіо Трек

Вболівальники «Вереса» вимагають від міста грошей на реконструкцію стадіону «Авангард» у Рівному. Під час пікету під стінами міської ради у четвер, 11 березня, спільнота вболівальників заявила про 50 млн гривень, які раніше обіцяли передбачити з міського бюджету. Про це повідомляє РАДІО ТРЕК.

Фото - Радіо Трек

Прихильники народного клубу переконані, що саме від рішення міської влади залежить подальша фінансова підтримка держави.

За трибуною Валентин Ляхов. Фото - Радіо Трек.

Ініціатор пікету, вболівальник народного клубу Валентин Ляхов повідомив журналістам:

-         Ми маємо проблему, бо команда, яка має потенціал, проходить від нижчого до найвищого ешелону і може вийти у Прем'єр-лігу, немає стадіону.

 

Ми постійно кочуємо Україною у пошуках домашнього стадіону. Це не нормально.

Міський голова Рівного Олександр Третяк

Втім, ситуація з фінансуванням дещо інша, запевнив міський голова Олександр Третяк:

-         Ми домовились про співфінансування: місто, область, державна субвенція. Ми зі свого боку готові передбачити кошти. Йдеться про 50 млн гривень.

 

Якщо кошти зайдуть зі сторони держави, ми відразу свою частку виділом. Ми чекаємо підтвердження від держави. Ми з вами, тож будьте певні, що гроші ми передбачимо у бюджеті, але не сьогодні.

 

Зараз депутати затверджуватимуть звіт про виконання бюджету, проєкт фінансування реконструкції стадіону розглядатимемо на наступній сесії - наприкінці березня.

Фото - Радіо Трек

До слова, стадіон досі будують виключно за кошти міста. Гроші на реконструкцію «Авангарду» обіцяли передбачити й з обласного бюджету. Сесія обласна триває. До порядку денного включене питання реконструкції.

Зауважимо, що вартість проєкту, після корекції проєктно-кошторисної документації, зросла до понад 500 млн гривень.

Нагадаємо, наприкінці січня з інспекцією на стадіон «Авангард» приїздило керівники Української асоціації футболу. На місці були й керівництво області та міста. Про що домовились – читайте тут.

Фото - Радіо Трек

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень