«…за це Вам щиро дякуємо»: рівнянин звернувся до президента Зеленського щодо стадіону «Авангард»

Нині ж - чекає на підтримку земляків

Рівненський "Авангард" і президент Зеленський
Рівненський "Авангард" і президент Зеленський

Мешканець Рівного Олександр Хмельничий вирішив допомогти рідному місту завершити реконструкцію «Авангарду».

Із проханням посприяти у цій справі він звернувся безпосередньо до президента України Володимира Зеленського, якого закликав включити цей об’єкт у програму «Великого будівництва».

Про це йдеться в електронній петиції, оприлюдненій на сайті президента минулої п’ятниці, 23 квітня.

Текст звернення подаємо без змін:

Шановний пане Президенте Зеленський В.О., у Вашому зверненні до рівнян та жителів області у новорічному привітанні Ви побажали нам (рівнянам), щоб ми мали команду, яка увійде в прем'єр-лігу, за це Вам щиро дякуємо.

Перебудова стадіону «Авангарду» в Рівному – це настільки епічно, що місцевий «Верес» встиг за цей час уже двічі відродитись, але грати в рідному місті команда досі не може.

Реконструкція центрального міського стадіону триває в Рівному вже два роки. Втричі більше часу її обговорюють. Проте досі незрозуміло, коли вся ця історія закінчиться, і чи закінчиться взагалі. Минають роки, а віз і нині там.

Для міста це фінансово важкий об'єкт, самостійно ні місто, ні область такий об'єкт не завершать.

Пане президенте, просимо Вас посприяти тому, щоб питання розвитку футболу на Рівненщині і добудови стадіону «Авангард» стояло на контролі в перших осіб держави.

Розгляньте, будь ласка, можливість внесення добудови стадіону у державну програму «Велике будівництво», щоб спільними зусиллями з обласною владою, з профільним міністерством, з приватним бізнесом та інвесторами нарешті завершити цей об'єкт

Нехай стадіон «Авангард» стане осередком здорового способу життя, місцем проведення спортивних змагань, конкурсів, концертів та окрасою міста та області. Давайте до 30-ліття незалежності України зробили такий подарунок Рівненщині.

Скріншот петиції
Скріншот петиції. Станом на ранок 26 квітня звернення набрало 254 підписи

Усі охочі можуть підтримати цю петицію у найближчі три місяці. Для розгляду звернення президентом вона має набрати 25 тис. підписів.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень