Донька Олі Полякової дала перший рок-концерт. Маша Полякова створила свою групу, яка отримала назву «Шви». Під час виступу дочка відомої співачки поводилася впевнено і зухвало, а її матюклива пісня шокувала багатьох фанатів.

Відео з концерту Маша Полякова опублікувала на своїй сторінці в Instagram, також фрагментами виступу дочки ділилася у своїх соціальних мережах і її зіркова мама.

Для концерту Маша Полякова обрала ультракоротку сукню і кеди. Донька співачки зробила собі яскравий макіяж з великими стрілками на очах, свій образ вона доповнила чокером. Однак зовнішній вигляд спадкоємиці Полякової - не найголовніше, що спантеличило фанатів. Більшої уваги привернула пісня 16-річної дівчини.

— «Та мені пох*й на твої поради, та мені пох * й», - співала Маша Полякова в одній зі своїх пісень. Дочка Полякової без сорому вимовляла матюки при своїй матері, яка з посмішкою знімала все, що відбувається, на відео.

Сама Оля Полякова не бачить у концерті доньки нічого поганого. Вона публікувала кадри з виступом рок-групи, а в коментарях вказала, що вона в захваті від таланту своєї спадкоємиці.

Натомість у мережі такого захоплення не поділяють:

– Грубо, одні мати і крики

 

– фу, не зайшло

 

– це жахливо, кров з вух

 

– куди дивиться мати - користувачі обурюються через пісні і зухвалий образ Маші Полякової.