«Сметана з кров'ю змішалась»: що загрожує нападниці, яка розбила банку на голові продавчині у Костополі (ВІДЕО)

Сама нападниця каже, що насправді вона є жертвою

Пані Олена, яка напала на бабусю, саме себе називає жертвою.

Облила сметаною, а потому ще й розбила банку об голову — бізнеследі побила бабусю, яка продавала свою продукцію на вулиці біля її салону. Нині про це гудять соцмережі, а ще — ціле місто на Рівненщині. Чи не всі стають на захист потерпілої. А от жінка, яка ніби напала на неї, має свою версію.

Закривавлена 64-річна жінка у сметані та її понищений товар — ці фото облетіли чи не усі рівненські пабліки.

Пані Надія, на голові у якої й опинилася сметана і яку журналісти знайшли на базарі, спочатку говорила скупо, а потім обличчя хусткою закрила і почала тікати.

Врешті повернулася, аби розповісти свою версію:

– Вилаяла спочатку, а потім ще банкою бахнула по голові. Після того я два рази падала на городі, у мені паморочиться голова, мене нудить.

Пані Олена, яка напала на бабусю, саме себе називає жертвою. Почалося все, каже Олена, коли вона з колегою виносила з магазину рекламні щити.

— Бабця ця постійно скандалить, — кажуть у салоні.

Проте пані Надія певна, що її навмисно женуть з вулиці, бо вона нібито заважає своєю присутністю роботі фотосалону.

Почався конфлікт із того, що Олена потовкла продавчині цибулю. Спершу пані Надії надавали допомогу перехожі, потому лікарі.

Олена ж стверджує: усі все перебільшують. Не витримала, каже, бо опонентка прокльонами сипала на її сім’ю і 4-річного сина. А він, кажуть очевидці, від мами не відстає.

— Малий крутив дулі старшій жінці, обзивав, — говорять очевидці. Проте жінка-нападниця стверджує, що її дитина про таке навіть не знає.

А поки розслідують провадження стосовно побиття пані Надії, Олена подала на неї позов до суду за приниження честі та гідності.

Влада Костополя обіцяє навести лад зі стихійною торгівлею. Бо, кажуть, офіційне місце для торгівлі є, але людям на тротуарі чомусь зручніше.

За нанесення легких тілесних ушкоджень Олені тепер загрожує штраф у 850 гривень. Такий же штраф 5 років тому після бійки за пільгове місце в автобусі платила і пані Надія.

Джерело: ТСН

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень