Скандал через форму збірної України на Євро-2020. У РФ «палає» через Крим (ФОТО)

Депутат Держдуми РФ вважає, що УЄФА має заборонити цю форму

Колаж: Радіо Трек
Колаж: Радіо Трек

Національна збірна України представила форму, у якій виступатиме на Євро-2020. Фото опублікував Президент Української Асоціації Футболу Андрій Павелко.

— Головним її атрибутом стане оберіг і символ, дорогий серцю кожного українця.

 

Це найцінніший для всіх нас обрис нашої країни. Єдиної і неподільної батьківщини з Кримом, Донецьком, Луганськом, Києвом, моїм рідним Дніпром, Львовом, Одесою і усіма містами і селами, де головною мелодією з дитинства є мелодія національного гімну.

 

Де на «Слава Україні!» відповідають гаслом «Героям слава!» і яке тепер також буде на формі та надихатиме наших футболістів на нові перемоги, - написав Павелко.

Росія не забарилася з коментарями з цього приводу. Депутат російської Держдуми Дмитро Свіщєв назвав форму з Кримом конфліктом і закликав УЄФА заборонити її.

На нову форму збірної України з футболу відреагували також прессекретарка МЗС РФ Марія Захарова та речник Путіна Дмитро Пєсков.

Що кажуть в УЄФА

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалив форму збірної України для виступу на чемпіонаті Європи. Про це у відповідь на запит УНН повідомили в пресслужбі УЄФА.

— Повідомляємо вам, що футболка національної збірної України (і всіх інших команд) на Євро-2020 схвалена УЄФА відповідно до застосовних правил екіпірування, — заявили в пресслужбі.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень