У Туреччині через вечірку українців і росіян закрили готель (ВІДЕО)

Святкували Великдень і обливались шампанським

У Туреччині закрили 5-зірковий готель 3 травня. Все тому, що адміністрація влаштувала масштабну вечірку для туристів без дотримання карантинних вимог.

Про інцидент повідомляє ТСН з посиланням на ASPI News.

В готелі, попри карантин, влаштували масову вечірку для туристів з України, Росії та Білорусі.

 

Співробітники готелю обливали туристів шампанським. Персонал був в масках, а ось туристи цим правилом знехтували.

Після появи в мережі відео вечірки в готель з перевіркою приїхали представники турецьких міністерств.

У готелі в основному відпочивають українці й росіяни, ясно, що вони святкували Великдень. Це зняв аніматор, він сам з України, але працює в іншому готелі. Навіщо він це зробив не ясно. Одні кажуть, що раніше він працював в цьому готелі, його звільнили й він зробив це в помсту. Інші — що його «заслав» конкуруючий готель зняти компромат , — розповіла українка Оксана, що працює у Туреччині в готельно-туристичному бізнесі

За її словами, українець проник в готель під виглядом гостя і заплатив за ніч. Втім, за її словами, коли виявилося, що він був автором відео, кошти йому компенсували.

Шухер великий, з'їхалися люди з міністерств охорони здоров'я, а також молоді й спорту, губернатор Анталії. Турки ще більше почали обурюватися, чому вони сидять на локдауні без роботи, на вулицю можуть вийти лише до найближчого магазину, за відсутність маски штрафують, в той час, як туристи влаштовують алкогольні тусовки, — поділилась Оксана виданню «Фокус»

Власників готелю покарали й відкликали туристичний сертифікат, без нього готель не зможе функціонувати. Туристів розселили по інших готелях.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень