Білоруська телеведуча заявила, що Україна «загинається від злиднів, а народ лазить по смітниках» (ВІДЕО)

Краще диктатура, ніж продажна маріонеткова демократія (с)

Журналістка білоруського державного каналу "СТВ" Юлія Артюх заявила, що "Україна – це не процвітаюча країна, а та, яка загинається від злиднів".

Про це Радіо ТРЕК повідомляє з посиланням на програму Новини "24 години".

 

Телеведуча вважає, що український народ "лазить по смітниках у пошуках їжі", поки президент Володимир Зеленський "сидить у розкішному кабінеті, знімаючи стримчики".

Якщо хочете – за диктатуру. А не за цей ляльковий театр, де хто перший схопив повідок, той і танцює типу президента. Краще диктатура, ніж продажна маріонеткова демократія, – додала Артюх.


Нагадаємо, Юлія Артюх у сюжетах телеканалу виконувала різні ролі – від "керівниці громадської організації" до "дружини офіцера". Жінка є прихильницею незаконно обраного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

 

Раніше на державному телебаченні Білорусі розгорнули пропагандистську кампанію проти України, щоб залякати своїх громадян "жахливими наслідками" революцій. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень