«Нова пошта» потрапила у скандал: пенсіонеру, який пережив інфаркт, довелося нести свій холодильник на 5-й поверх

Кур'єр відмовився підняти холодильник самостійно

Кур'єри «Нової пошти» попали в новий скандал з доставленням товару клієнту. У Нікополі пенсіонер, який переніс інфаркт, доставляв свій холодильник на 5-й поверх.

Своєю історією поділився блогер Денис Гороховський у Фейсбуці.

За його словами, доставлення холодильника замовив самотній пенсіонер.

 

Було обумовлено, що кур'єри донесуть замовлення до дверей.

Натомість, замовлення, начебто, привіз один кур'єр, який зателефонував пенсіонеру повідомити, що не зможе підняти холодильник самостійно, а тому або той спуститься і допоможе тягти його до дверей, або він залишить його біля під'їзду.

Пенсіонер розгубився і замість того, щоб набрати мене, просто вирішив, що у нього немає вибору. І ось старий чоловік, котрий переніс інфаркт, тягнув на собі холодильник на п'ятий поверх, тому що логістикою в «Новій пошті» займаються дол *** б, які із задоволенням беруть гроші за послуги, які вони не можуть надати, - обурився блогер.

Ми провели внутрішнє розслідування, прослухали всі записи телефонних розмов і встановили наступне. Зокрема, клієнт замовив холодильник вагою 20 кг. За правилами Нової пошти, посилки вагою до 30 кг кур' єр піднімає на поверх самостійно.

 

Коли він приїхав за адресою, то зателефонував клієнту і той запропонував свою допомогу, а кур'єр своєю чергою не відмовився.

 

Ми вважаємо таку ситуацію не припустимою, кур'єри повинні чітко дотримуватися стандартів Нової Пошти у своїй роботі. Ми зробили висновки з цієї ситуації й принесли вибачення клієнту, - повідомили в пресслужбі «Нова пошта»

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень