Майстер-перукар розніс в порох тренд з ТікТоку

Модне миття голови без шампуню може бути небезпечним для здоров’я

У Тік-тоці віруситься тренд на миття голови без шампуню #NoShampooMethod. Його прихильники наполягають, що треба відмовитися і від кондиціонера, бальзаму та масок.

Суть тренду: голову мити тільки водою. Перед миттям руками зробити інтенсивний масаж шкіри голови, і промити волосся тільки водою оптимальної температури. І все.

 

Сушити волосся радять природним шляхом.

 

Важливо, що за правилами #NoShampooMethod голову треба мити щодня.

Втім, захоплення трендами з соцмереж може бути небезпечним для волосся. Не все, що показують у соцмережах - правда, наполягає рівненський майстер-перукар Вадим Ніколаєв.

Спробуймо проаналізувати, що ж трапиться в такому випадку.

 

Забруднення шкіри голови у кожної людини відбувається по-різному. Якщо не позбавлятися цього забруднення та не доглядати за мікробіомом шкіри голови - це може призвести до не дуже приємних наслідків, зокрема дерматиту та появи лупи, - пояснює Вадим Ніколаєв.

Докладніше про правила миття голови ми розповідали тут.

А от щодо рекомендацій сушити волосся природним шляхом, то майстер-перукар цю ідею підтримує. Щоправда, має зауваження:

Щодо того, що волосся має висихати природним шляхом, я, звісно ж, тільки «ЗА», та запитайте себе «Чи маєте ви стільки вільного часу»?

 

То ж любіть своє волосся і не вірте усіляким трендам, які не мають жодного обґрунтованого підтвердження, - каже майстер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень