Модні стрижки, які омолоджують після 40 років (ФОТО)

Ці стрижки підійдуть не тільки юним, а й жінкам середнього віку

Боб-каре

Фаворит багатьох – це ефектний «боб». Ця модель ідеально підходить красуням з тонким волоссям, які мріють мати густу і пишну шевелюру. Створювати трендові укладання на цій стрижці вдасться абсолютно кожній жінці навіть у домашніх умовах.

Подовжений боб

Цього року набула популярності стрижка «боб» з подовженими передніми пасмами волосся, вона виглядає максимально жіночно, а також має омолоджувальний ефект.

Кучерявий об'ємний боб

Стрижка «боб» в одній комбінації з текстурованими кучерями та косим градуйованим чубчиком. Ця модель стрижки допоможе зробити з тонкого волосся густу шевелюру, про яку ви завжди мріяли.

Рівний боб

Каре-боб з рівним зрізом. Стилісти-перукарі рекомендують носити її з рівним волоссям, а ось з проділом тут можна поекспериментувати, створюючи, як косий, так і рівний варіанти.

Піксі

Зухвала, виразна, що привертає увагу стрижка «піксі» — це модель, яка актуальна вже не перший рік поспіль, особливо серед жінок зрілого віку. Вона підійде навіть якщо ваше волосся тонке, неслухняне і ламке.

Боб+чубчик

Каре з рівним зрізом + прямий чубчик – ще один виразний тандем, який прикрасить і зробить молодше зовнішність будь-якої жінки за 40.

Джерело: newsyou

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень