Манікюр-2023: 4 варіанти модного дизайну в кольорі (ФОТО)

Дзеркальний, лавандовий, леопардовий, Барбі

Дзеркальний

Дзеркальні або хромові нігті - популярна тенденція в нейл-арті, яка надає манікюру дзеркально-металевий ефект. Завдяки різним відтінкам та варіантам дизайну манікюр з втиркою підходить під будь-який стиль та випадок.

Дзеркальний манікюр створюють за допомогою спеціального порошку, який на вигляд нагадує мерехтливу пудру. Речовину наносять на нігті за допомогою щільної губки, а потім ретельно втирають. Звідси пішла назва – манікюр із втиркою.

Леопардовий

Леопардові нігті виглядають цікаво та незвично. Такий дизайн зачаровує, а завдяки унікальній здатності гармонійно поєднуватись з багатьма техніками, користується великою популярністю у відвідувачів салонів краси.

Дехто відмовляється від такого дизайну, бо вважає його занадто зухвалим. Але манікюр леопард 2023 можна зробити мінімалістичним та актуальним. 

Лавандовий

Лавандовий - це модний колір 2023 року. Він стане гарною альтернативою молочно-білому та рожевому відтінкам. Кольору лаванди притаманні ті ж м’якість і делікатність, але разом з тим, він виглядає цікавіше за базові кольори. 

Барбі

Нігті в стилі Барбі - наймиліша тенденція у манікюрі цього року. Двоколірні рожеві нігті з кольоровими блоками, рожевий френч, блискітки — манікюр Барбі стане яскравим доповненням весняно-літніх образів. Ви можете обрати як приглушений рожевий відтінок (колір чайної троянди або солодкої вати), так і насичений рожевий — фуксія або малиновий.

Джерела:life.fakty.com.ua apostrophe.ua life.nv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень