Тональний крем відходить у минуле: чим його замінити

Мода на бездоганну, ніби поліпшену десятками фільтрів, шкіру проходить

Фото з goodhouse.com.ua

Нині візажистам значно більше подобається не маскувати, а підкреслювати природну красу шкіри обличчя. Нехай із деякими вадами, але живу. А недоліки точково і майстерно маскує коректор: необхідності повністю покривати обличчя — більше немає.

Недоліки тонального крему:

  • підкреслює пори, зморшки і нерівності на шкірі;
  • важко правильно підібрати відтінок, який «зіллється» з тоном обличчя. Якщо промахнутися — наслідки будуть помітні відразу. Темний відтінок додасть пару років. Занадто світлий - зробить обличчя неприродно блідим і втомленим.

Чим замінити тональний крем?

1) Сироватка на основі ретинолу

Ретинол — (одна з форм вітаміну А) сприяє швидкому оновленню епідермісу. В результаті обличчя стає чистим і свіжим. Крім того, ретинол гальмує вироблення шкірного жиру, тому шкіра набуває бажаної матовості, бархатистості й ніжності.

2) Вітаміни

Вони зроблять шкіру сяючою. Зверніть увагу на продукти з вітаміном C — вони відмінно працюють з тьмяним кольором обличчя, нерівностями, мімічними і віковими зморшками. А ще перезапускають роботу клітин, поліпшують якість шкіри.

Ще одну проблему, знайому багатьом — пігментні плями — запросто вирішує вітамін РР (відомий також як нікотинова кислота). Він стимулює роботу клітин, поліпшує колір обличчя, день за днем стираючи пігментні плями, зменшуючи висипання і почервоніння.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень