Майонезний салат «Рвана курка»: смачний і ситний наїдок з курячим філе (РЕЦЕПТ)
Чудовий варіант для святкового столу
Головна особливість цього салату у тому, що куряче філе не нарізають, а роздирають на волокна. Ідеально доповнюють страву спеціальні яєчні млинці – приготувати їх зовсім не складно, зате смак буде потрясний!
Диво-рецептом поділилася на своїй сторінці в Instagram фуд-блогерка Таня Шеремет (tania_sheremet).
Інгредієнти:
- куряче філе – 500 г
- печериці – 300 г
- яйця – 3 шт.
- цибуля – 1 шт.
- петрушка – 20 г
- часник – 3 зубчики
- майонез – 200 г + 2 ст. л для млинців
- перець, сіль
- соняшникова олія
Приготування:
Філе треба відварити, а гриби порізати і засмажити до повного випарування рідини. Тоді додаємо до грибів олію, порізану цибулю, сіль і перець. Смажити до повної готовності.
Для млинців нам потрібно збити яйця з майонезом, сіллю і перцем. Тоді – посмажити тонкі млинці. Готові млинці порізати соломкою і викласти в миску.
Туди ж додаємо філе, розібране на волокна та гриби, засмажені з іншими складниками. Ріжемо петрушку і всипаємо до салату. Заправляємо все домашнім соусом: майонезом із подрібненим часником.
Радіо Трек: НОВИНИ