Вечеря з картоплі за лічені хвилини: рецепт, який мало хто знає (ФОТО)
Підійде навіть для святкового столу
Ця страва дуже смачна та ситна, вона може стати обідом чи вечерею. Підійде вона і для святкового столу.
Особливість цього рецепту - для нього потрібно усього декілька простих інгредієнтів.
Нам знадобиться:
10 середніх картоплин, підкопчений нарізаний бекон, 100-150 грамів твердого сиру. Приправи та спеції - за смаком.
Для соусу: 250 грамів сметани, 3 столові ложки майонезу, нарізана зелень.
Як готувати:
Очищену картоплю відварити в підсоленій воді. Готуємо соус - у тарілці змішуємо сметану, майонез та зелень.
Коли картопля охолола, відправляємо її в соус - він повинен якнайщільніше покривати картоплини.
Кожну бульбу обгортаємо смужкою бекону.
Якщо бекону не вистачатиме, нічого страшного і без нього картопля виходить смачною.
Складаємо все у деко чи форму для випікання. Соус, що залишився, викладаємо зверху.
Все щедро посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку на 15-20 хвилин при 200 градусах.
Прикрашаємо зеленню та подаємо зі свіжим овочевим салатом або нарізкою овочів.
Джерело: ProstoWay
Радіо Трек: НОВИНИ