Закуска на всі випадки життя: ароматна намазка з сала із часником (РЕЦЕПТ)
Смачно, ситно й апетитно
Намазка з сала – один із найбільш вдалих варіантів закуски. Вона ідеально поєднується з запашним свіжим хлібом чи грінками А для того, щоб текстура страви була гладкою і надзвичайно апетитною на вигляд, варто додати трішечки оливкової олії.
Крутим рецептом поділилася фуд-блогерка Галина Артеменко (galina_artemenko).
Інгредієнти:
- шматочок сала без шкіри – 500 г
- сіль – 15 г (3% ваги сала)
- часник – 25 г (5% ваги сала)
- оливкова олія – 3-5 ст.л.
- чорний перець
Приготування:
Розрізаємо сало на маленькі шматочки (товщиною приблизно 2-2,5 см). Додаємо сіль, перець і пропущений через прес або подрібнений часник. Все добре перемішуємо.
Спершу за допомогою м'ясорубки треба подрібнити все 2-3 рази з найменшою сіткою, а тоді за допомогою блендера подрібнити отриману суміш вже з додаванням оливкової олії.
Охолоджуємо намазку у холодильнику приблизно 3-4 години або й цілу ніч перед дегустацією
Радіо Трек: НОВИНИ