Як мереживо: секрет найсмачніших млинців - у послідовності продуктів
Успіх залежить від того, в якому порядку додавати інгредієнти
Є дві маленькі фішки, завдяки яким млинці виходять ідеальними - тоненькими, аж з дірочками, як мереживо.
Найкраще подавати такі млинці зі згущеним молоком, варенням, медом або свіжими ягодами.
Для найсмачніших млинців знадобиться:
- Кефір
- Молоко
- Яйця
- Борошно
- Цукор
- Сіль
- Сода
- Олія соняшникова
В складниках немає нічого особливого. Секрет лише у тому, як і в якій послідовності додавати їх у тісто.
Кефір потрібно обов’язково підігріти - до такого стану, коли вже починає трохи пар підніматися і відокремлюватися сироватка. До літру теплого кефіру додаємо 2 столові ложки цукру, половину чайної ложки солі, стільки ж соди і розмішуємо.
Кефір почне збільшуватися в об’ємі, пінитися – з холодним кефіром результат не такий.
Далі додаємо борошно. Тут треба йти за відчуттями - тісто повинне вийти, як на оладки.
І тільки потім додаємо 3 яйця. Коли все розмішали, додаємо холодне молоко - до консистенції тіста на млинці, декілька ложок соняшникової олії і можна смажити.
Саме такий порядок робить млинці просто ідеальними.
Джерело: Школа Життя
Радіо Трек: НОВИНИ