Матеріальні збитки – Ракам, перекладання обов’язків – Овнам: гороскоп на 20 січня

А Козерогам потрібно краще берегти свої таємниці

ОВНИ

Прислухайтеся до своїх бажань - якщо ви не хочете з кимось зустрічатися або виконувати неприємні вам доручення, можете з чистою совістю цього не робити. Там, де вдасться, перекладіть обов'язки на плечі колег або близьких людей.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви можете розірвати відносини зі старими знайомими.

 

А все через те, що людина продемонструє зневажливе до вас ставлення.

 

Робочі домовленості можуть зриватися через форс-мажорні обставини, але це не зіпсує вам настрій.

БЛИЗНЮКИ

Зараз гарний час для розкриття своїх здібностей. Постарайтеся більше часу приділяти улюбленій справі. Єдине застереження на цей день: не нехтуйте правилами техніки безпеки.

РАКИ

Можливі матеріальні збитки. Будете обережні й не залишайте гаманець без нагляду. А також не беріть гроші в борг.

ЛЕВИ

Не зважайте на дрібні непорозуміння і робіть те, що вважаєте за потрібне. Виділіть найбільш важливі справи і займіться ними.

ДІВИ

Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, оскільки у цих суперечках ви програєте. Якщо спробуєте тиснути або щось вимагати, то отримаєте лише роздратування і нерозуміння.

ТЕРЕЗИ

Чим менше контактів у вас буде, тим краще пройде день. Колеги можуть стати для вас джерелом різноманітних неприємностей - навіть дружнє спілкування може обернутися проблемами.

СКОРПІОНИ

Постарайтеся по-новому поглянути на старі проблеми. Це підходящий час для відвертої розмови зі своєю половинкою і вдалий період, щоб налагодити відносини зі старшими родичами.

СТРІЛЬЦІ

День не підходить для активних дій. Не беріться за складні справи, не ухвалюйте серйозних рішень. Візьміть невеликий тайм-аут, щоб визначитися зі своїми пріоритетами та можливостями.

КОЗЕРОГИ

Не діліться своїми потаємними думками навіть з друзями: є небезпека витоку інформації, можливо, це буде використано проти вас.

ВОДОЛІЇ

Цілком ймовірно, що ви відчуєте себе розбитими і особливого бажання працювати у вас не буде. Краще дайте собі перепочинок, а потім з новими силами ви зумієте швидко надолужити згаяне.

РИБИ

Якщо ви вже довгий час б'єтеся над якимось питанням, то зараз у вас з'явиться можливість вирішити його на свою користь. Намагайтеся не зневіритися у власних силах і уникайте хвилювань.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень