Дівам – здійснення мрій, Терезам – творчий підхід: гороскоп на 13 січня

А Водоліям не варто витрачати гроші

ОВНИ

Гарний час, щоб прораховувати ситуації на декілька ходів вперед і починати активно діяти. Проявіть гнучкість, приділіть більше уваги домашнім справам і відносинам з рідними.

ТЕЛЬЦІ

На цей день постарайтеся запланувати справи, які ви довгий час відкладали.

 

Можливо, саме зараз ви отримаєте важливу ​​інформацію, яка може змінити ваше майбутнє.

 

Також більше довіряйте своїй інтуїції та порадам перевірених людей.

 

БЛИЗНЮКИ

Вам доведеться добряче попрацювати, щоб досягти позитивних результатів. Але не варто діяти поспіхом або під впливом сильних емоцій.

РАКИ

Якщо ви добре попрацюєте, то ваші зусилля достойно оцінить керівництво. Але через це можливе напруження у спілкуванні з колегами.

ЛЕВИ

До своєї мети ви будете просуватися повільно, але впевненими кроками. Варто утриматися від нових домовленостей. Деякі перспективи вам можуть здатися привабливими, але потрібно як слід зважити всі за і проти.

ДІВИ

Можливе здійснення того, про що ви давно мріяли. Не уникайте спілкування з друзями, саме завдяки їм у вашому житті можливі позитивні зміни. На роботі і вдома шукайте нестандартні шляхи вирішення проблем.

ТЕРЕЗИ

Творчий підхід до будь-якої справи обіцяє якщо не повний успіх, то, як мінімум, гідний результат. У спілкуванні з близькими людьми потрібно контролювати емоції.

СКОРПІОНИ

Не витрачайте час на те, щоб когось переконати. Доводьте свою правоту справами.

СТРІЛЬЦІ

Зараз краще діяти самостійно, не покладаючись на когось. Це позбавить вас від хвилювань і марних надій. Самотні представники знака можуть розраховувати на доленосну зустріч.

КОЗЕРОГИ

Емоції можуть заглушити голос розуму, тому ви можете помилитися. Спокійно вивчайте ситуацію і терпляче налагоджуйте відносини.

ВОДОЛІЇ

У фінансових питаннях варто проявити стриманість і утриматися від покупок, яких ви не особливо потребуєте. Також у вас з'являться нові перспективи, що стосуватимуться роботи.

РИБИ

Не всі ваші ідеї будуть знаходити підтримку у оточуючих, і це може викликати образу і роздратування. Однак скоро все зміниться, і недруги стануть друзями.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень