Висхідний знак: що це і як він впливає на наше життя

Виявляється, що наші природні схильності, характер і доля залежать не лише від знаку, під яким ми народилися

Важливий елемент гороскопу кожної людини – асцендент або, як його ще називають, «висхідний знак». Він також неабияк впливає на характер людини та її природні схильності.

Знаки Зодіаку і що означає його асцендент

Асцендент – це знак, який перебуває у мить народження людини на небосхилі. Він відіграє велике значення для тлумачення гороскопу.

Астрологи вважають, що асцендент вказує на образ мислення і безпосереднього сприйняття світу. Висхідний знак часто стає маскою, яку ми надягаємо. Також він показує, як ми справляємося з повсякденними проблемами.

Саме прояви асценденту ми відразу помічаємо у новому знайомому, адже саме він визначає природну реакцію людини на нових людей і ситуації.

 

Асцендент - це знак, який відображає вашу зовнішню поведінку, значною мірою він визначає, яким вас бачать люди зі сторони.

Знаки Зодіаку і таблиця асценденту за часом народження

Коли астролог готує індивідуальний гороскоп, важливо назвати точну дату народження.

Знати свій висхідний знак дуже корисно, оскільки він багато що пояснює. Щоб з’ясувати свій знак асцендент, можна скористатися спеціальною таблицею:

Знаки Зодіаку і коротка характеристика асценденту

Асцендент Овен

Ці люди емоційні, динамічні, напористі і конкурентоспроможні. Вони схильні спершу діяти, а лише тоді думати.

Асцендент Тілець

Такі люди ставлять комфорт вище екстравагантності. Вони віддають перевагу якості над кількістю. Їм подобається витрачати час на важливі речі (у тому числі й на стосунки).

Асцендент Близнюки

Висхідний знак у Близнюках - це насамперед спілкування. У житті таких людей цікавить занадто багато речей, тому їм ніколи не вистачає часу на весь неосяжний світ інформації.

Асцендент Рак

Люди з асцендентом у Раку неймовірно дбайливі, тому такі люди прагнуть спокійного сімейного життя. Їх основний талант - уміння давати корисні поради.

Асцендент Лев

У них справді відкрите серце. Такі люди готові щедро ділитися своїм часом, грошима й емоціями.

Асцендент Діва

Такі люди організовані, допитливі і дуже розумні. Вони точно знають, чого хочуть досягти у житті. Такими людьми дорожать хворі та немічні, а ще їх дуже люблять тварини.

Асцендент Терези

Любителі тринькати чужі кошти. Вони справді насолоджуються часом, який присвячують собі, а також матеріальними цінностями у вигляді нового гардеробу, походів у салон краси, чергового годинника чи прикраси тощо.

Асцендент Скорпіон

Такі люди обожнюють вести глибокі і змістовні розмови, оскільки Висхідний Скорпіон прагне дізнатися всі секрети співрозмовника. Він не зупиниться, поки не зробить цього. Часто такі люди маніпулюють своїми співрозмовниками.

Асцендент Стрілець

Ці люди життєрадісні і обожнюють пригоди. Оскільки Стрілець вважається щасливим знаком Зодіаку, такий асцендент є одним із кращих.

Асцендент Козеріг

Життя для них - велика подорож, де сам шлях так само важливий, як і його кінцева точка. Люди з Висхідним Козерогом зазвичай добре виглядають у старості, оскільки переважно можуть похизуватися міцним здоров’ям.

Асцендент Водолій

Ексцентрична поведінка та вишукана зовнішність. У таких людей гострий розум, який випереджає час і проявляється ще змалку.

Асцендент Риби

Люди з асцендентом Риби - мрійливі і здатні поринути в чужі переживання. Іноді вони можуть зцілювати душі людей самою своєю присутністю.

Джерело: Ганок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень