Лови момент! Сексуальний гороскоп на січень-2021

Коли різні знаки Зодіаку будуть у найкращій формі

Овен

Овни дуже темпераментні, особливо чоловіки. При цьому вони і дуже ревниві. Цікаво, що після першого сексу ваші стосунки продовжуватимуться, адже Овну не цікаві жінки на одну ніч.

Пік сексуальної активності і романтики спостерігався у вас 8 січня. Сподіваємося, ви не втратили свій шанс.

Телець

Цей знак також є одним з найбільш темпераментних. У ліжку з ними ви поринете у світ справжньої пристрасті і любові.

Вони дуже розкуті і впевнені в собі, однак мають проблеми із делікатністю, що часом може зіпсувати всю романтику.

Пік сексуальної активності у Тельців припадає на першу половину січня.

Близнюки

На початку місяця ви захочете отримати все й одразу. Але ж так не буває, тож до 13 січня краще розберіться у своїх почуттях. Якщо ваш партнер вам не до душі, просто порвіть із ним.

Не сексом єдиним живе людина. До кінця місяця романтичні стосунки обіцяють стати серйознішими.

Рак

Раки - це сімейні люди, яким подобається ніжитися в обіймах. Тому вони можуть задуматися про серйозні стосунки і спільне проживання з партнером.


При цьому вам потрібно з розумом підійти до цього питання.


Не варто міняти одну людину на іншу, якщо ви в ній не до кінця впевнені. 28 січня астрологічні прогнози обіцяють вашому знаку вир любовних пристрастей.

Лев

Якщо ви давно хотіли завоювати серце нової людини, то найкращим днем для цього буде 13 січня. А от кінця місяця вам краще все-таки зменшити свій запал.

Будьте трохи скромнішими, якщо хочете зберегти стосунки зі своїми обранцями. Природний шарм і сексуальність знака будуть особливо помітними 28 січня.

Діва

Січень 2021 року обіцяє вам приємні зміни на любовному фронті. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то варто розвивати їх, але не поспішаючи.

Вам не треба рубати з плеча, однак не варто бути і занадто скромними. Дівам потрібно вивчити партнера і духовно, і тілесно, щоб ваше інтимне життя почало розвиватися.

Терези

Астрологи рекомендують народженим під знаком Терезів придивитися до свого дружнього оточення. Ймовірно, ваш нерозлучний приятель давно мріє запросити вас на романтичне побачення.

Не соромтеся фліртувати і проявляти свою сексуальність.

Скорпіон

Початок місяця буде для вас дуже цікавим. Ви зможете повністю розкритися перед партнером і зануритися у світ пристрасті. При цьому вам не варто чекати якихось вчинків тільки від партнера.

Візьміть ситуацію і в свої руки, щоб наблизити момент інтимної близькості. Запросіть коханого додому, приготуйте романтичну вечерю, здивуйте.

З 15 січня тваринний магнетизм жінок-Скорпіонів особливо привертатиме увагу навколишніх. А ось з 19 числа краще провести час в спокої і стати трішечки домосідами.

Стрілець

Цей знак Зодіаку досить романтичний. Одиноким Стрільцям варто подумати про те, щоб завести сім'ю. 13 січня, згідно з прогнозом астрологів, у вас прокинеться жага любові.

Але вже 28 січня сексуальна активність поступиться місцем романтиці. Подумайте над тим, щоб зробити пропозицію руки і серця своєму партнерові.

Козеріг

Ці люди швидше кар'єристи, ніж сім'янини. Але це не завжди добре. Навчіться любити себе, і тоді вас полюблять й інші.

Займіться своїм здоров'ям і тілом. Потім сміливо можете вирушати на пошуки коханої людини.

Водолій

У першій половині місяця ви станете більш чуттєвими. Цей час проведіть з користю для душі і тіла.

А ось у другій половині місяця доля закрутить вас у любові й романтиці. Саме на кінець січня припадає пік вашої сексуальної активності.

Риби

Рибам варто бути обережнішими з вибором партнера у новому році. Вам потрібні здорові стосунки у всіх сенсах цього слова. Але чи готовий до цього ваш партнер?

Що стосується сексуального життя, то з 13 січня на вас чекає ідеальний час для побачень і дійсно «гарячі» ночі.

Джерело: УНІАН

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень