Обережність – Овнам, заряд бадьорості – Стрільцям: гороскоп на 14 січня

А Леви покажуть все, на що вони здатні

ОВНИ

Проявляйте ініціативу і не бійтеся власних рішень. Можливі невеликі фінансові втрати, але це серйозно не вдарить по вашому бюджету. А ще остерігайтеся людей, які цікавитимуться вашим майном.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви легко зможете знайти спільну мову з різними людьми.

 

Тому не відмовляйтеся від зустрічей та переговорів, навіть, якщо вам здається, що ви не дуже володієте темою.

 

В особистих стосунках пануватиме особливо тепла атмосфера.

БЛИЗНЮКИ

Зараз вам потрібно трохи відпочити від роботи, бо останнім часом ви переймаєтеся виключно професійними питаннями. А крім роботи є ще й сім’я і зараз вам слід зайнятися домашніми справами.

РАКИ

Ставте перед собою конкретні цілі й не перескакуйте з однієї справи на іншу. Уникайте поспішних рішень і не соромтеся просити час на роздуми.

ЛЕВИ

Вашим близьким здається, що ви віддаляєтеся від них, тому приділіть їм увагу. У той же час, на роботі з'явиться можливість проявити свої професійні якості і показати колегам і начальству, чого ви варті насправді.

ДІВИ

Щоб дати відпочинок мозку, спробуйте попрацювати руками. Також корисно буде зайнятися своїм здоров'ям.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться вирішувати важливі питання - не тільки свої, але й чужі. Гарний час, щоб відновити розірвані відносини, попросити вибачення чи пробачити, якщо образили вас.

СКОРПІОНИ

Уникайте метушні і добре обдумуйте свої рішення. Не довіряйте всьому, що почуєте, особливо по роботі. Також це вдалий час для великих покупок.

СТРІЛЬЦІ

Ви матимете великий заряд бадьорості і зможете впоратися з будь-якими завданнями. Тому не витрачайте час даремно.

КОЗЕРОГИ

День сприятливий для ділових зустрічей, спілкування та нових знайомств. Улюблені заняття і спілкування з близькими людьми стануть джерелом натхнення.

ВОДОЛІЇ

He беріть на себе підвищених зобов'язань. Якщо щось у вас не виходить, або душа не лежить до якоїсь справи, то відкладіть її.

РИБИ

Не розпорошуйте свої сили та енергію - займайтеся найбільш важливими справами, відклавши другорядні завдання. Постарайтеся підтримувати хороші відносини з партнерами: від їхньої підтримки залежить ваш професійний успіх.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень