Робота з-під палки – Тельцям, надто сміливі вчинки – Козерогам: гороскоп на 12 січня

А Скорпіонам зорі пророкують новий роман

ОВНИ

Цього дня можливі складності на роботі. Керівник робитиме вам критичні зауваження і, можливо, змусить переробляти раніше зроблену роботу.

ТЕЛЬЦІ

Професійна діяльність зараз буде вас обтяжувати. Можливо, ви чекаєте змін, а може, просто хочете відпочити.

 

Постарайтеся чіткіше планувати свій час і дії. Так вам буде легше впоратися із завданнями.

 

В особистих стосунках пануватиме гармонія і це буде вашим джерелом натхнення.

БЛИЗНЮКИ

Дрібниці життя повинні відійти на другий план, поступившись місцем більш важливим темам. Зараз варто задуматися про перспективи своєї справи.

РАКИ

Дуже продуктивний день. Ви зможете впоратися з багатьма завданнями. Можливі цікаві пропозиції та корисні знайомства.

ЛЕВИ

У вас з'являться цікаві ідеї. Не соромтеся звертатися до тих, хто може допомогти в їх реалізації. Також вам потрібно серйозно проаналізувати свої фінансові можливості і почати економити.

ДІВИ

Не вимагайте від себе подвигів і не намагайтеся негайно вирішити всі питання. Цього дня у вас можуть зав’язатися нові стосунки.

ТЕРЕЗИ

День буде напруженим, тому нічого серйозного не плануйте. Якщо не хочете самі собі ускладнити життя, то не давайте обіцянок.

СКОРПІОНИ

Можливі новий роман або відновлення старих любовних стосунків. Намагайтеся більше дбати про здоров'я: перегляньте раціон і уникайте стресових ситуацій.

СТРІЛЬЦІ

Зараз небажано братися за роботу, пов'язану з серйозними фізичними навантаженнями. Також ви будете схильні приймати рішення під впливом емоцій, а це може спровокувати конфлікт.

КОЗЕРОГИ

Вам хотітиметься бути в центрі уваги, але не варто йти напролом. Можливі конфлікти в сім’ї, причиною яких будуть ваші надто сміливі вчинки.

ВОДОЛІЇ

День підходить для того, щоб почати ремонт або просто навести порядок в домі. Від допомоги у роботі краще відмовитися і покладатися тільки на себе.

РИБИ

Не треба проявляти завзяття у справах, які на даному етапі вам не під силу, бо однаково нічого не вдасться. Також не варто брати і давати гроші в борг.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень