У Рівному на кілька маршрутів не можуть знайти охочих перевозити пасажирів

Такі результати нещодавно проведеного конкурсу на здійснення перевезень.

Втім, у міському управлінні транспорту і зв'язку Рівного сподіваються, що після конкурсу хоча б поліпшиться ситуація на маршрутах №43 та №44. Адже з двома перевізниками з цих маршрутів через недотримання ними графіків руху нещодавно було розірвано угоди на перевезення. А нині провели новий конкурс на здійснення перевезень на 14 маршрутах міста, в тому числі і на маршрутах №43 та №44. Розповідає начальник міського управління транспорту і зв'язку Рівного Віталій Миронюк:

19 числа проведено цей конкурс. Ми сподівалися, що багато прийде бажаючих працювати на міських маршрутах. Разом з тим з прикрістю повідомляю, що при оголошенні конкурсу на 14 об'єктах, прийшло тільки на 12. В тому числі, і частково маємо надію велику, що поправиться ситуація і на 43-ому і 44-ому маршрутах. Одного упросили або переконали піти попробувати з надією, що там щось поправиться.
 
 
Віталій Миронюк пояснив, що маршрути №№43 та 44 - збиткові. А на такі ніяким примусом не змусиш піти працювати. Тож їх об'єднали з більш привабливими маршрутами. Старалися, щоб у пакеті маршрутів були середньо привабливий, приваблийий і гірший, щоб перевізник хотів працювати. Кого саме впросили працювати на маршрутах №№43 та 44  - чи випадково не тих, з ким раніше розірвали угоди - Віталій Миронюк не зізнається.
 
А ось два маршрути міста, на які теж оголошували конкурс, залишилися у перевізників незатребуваними:
 
Це №1 "Льонокомбінат-Ювілейний" та №2 "Північне кільце -торговий центр на Макарова". На жаль, ніхто не забажав на них працювати. Попередні перевізники відмовилися від перевезень на цих маршрутах. Причина - низька рентабельність. Бо вони працювали у звичайному режимі: були зобов'язані перевозити всіх пільговиків без будь-яких обмежень. І, не отримуючи за це компенсацій з бюджету, вони не могли заробити. А ніхто у збитки нині працювати не буде.  
До речі, ми писали, що на маршруті №35 Рівного замінять автобуси , а також, що контроль за маршрутками міста тепер буде пильнішим. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень