Контроль за маршрутками Рівного буде пильнішим: графіки руху - тепер в інтернеті

Їх днями оприлюднили на сайті міськради Рівного.

Знайти графіки руху можна справа на сайті http://www.city-adm.rv.ua/ у рубриці "Пасажирський транспорт загального користування онлайн". У них вказано час початку роботи автобусів на кожному маршруті міста, інтервал руху, перерву в роботі на обід, закінчення роботи. 

Розповідає начальник міського управління транспорту і зв'язку Віталій Миронюк:

Люди зверталися часто. І реагуючи на звернення, ми це зробили. І в подальшому всі зміни чи уточнення, які відбуваються дуже часто, будуть оприлюднені на сайті міської ради. Це посилить контроль з боку мешканців. І, відповідно, збільшиться число звернень про недотримання графіків руху, яке може бути.  

 

Віталій Миронюк каже, що це не означає, що перевізників каратимуть, якщо скарги будуть безпідставні. Для перевірки правдивості слів скаржників в управлінні вже користуються системою gps-контролю, яка дозволяє в режимі онлайн відстежити, як рухалася та чи інша маршрутка, і чи були відхилення від графіків руху.   

Окрім графіків руху, тут же, на сайті міськради, оприлюднили прізвища й імена перевізників, які обслуговують маршрути Рівного, із вказанням термінів дії договорів про перевезення. 

Нагадаємо, що раніше мешканці Рівного скаржилися, що первізники міста не дотримуються графіків руху. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень