Громадський транспорт Рівного їздитиме з GPS

Встановить пристрої житомирська фірма

Громадський транспорт Рівного з Нового року буде обладнаний GPS-навігаторами. Місту це обійдеться у 70 тисяч гривень. Про це на засіданні бюджетної комісії розповів начальник управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк. Він зауважив, що встановленням приладів займатиметься житомирська фірма:

 - Приватні перевізники за власний кошт будуть встановлювати прилади GPS, а тролейбусне управління перший етап, тобто 35 в цьому році і 45 на наступний рік.

Зауважимо, що загалом пристроями GPS навігації буде обладнано 300 автобусів та 80 тролейбусів. Це дозволить контролювати рух кожної транспортної одиниці.

Пан Миронюк також додав, що ця ж фірма запропонувала місту так звану «розумну зупинку» вартістю 120 тисяч гривень.

Її планується встановити у центрі міста поблизу центрального універмагу. Вона буде обладнана електронним табло, яке буде повідомляти пасажирів про час прибуття транспорту кожного із маршрутів.

Крім того, зупинка буде мати безпровідний інтернет та можливість підзарядки мобільних телефонів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень