Міська влада боротиметься з недобросовісними маршрутчиками

Таким чином, впливатиме на дотримання графіку руху водіями маршрутних таксі

Рівняни нарікають на те що на певних маршрутах у місті неможливо дочекатися транспорту після 20-ї години, хоча, за графіком руху цих маршруток рейси передбачені. Міська влада знає про цю ситуацію і висловлює бажання боротися з проблемою. Першими кроком, як ми вже повідомляли, є встановлення GPS-трекерів у всіх маршрутках, з допомогою яких можна буде контролювати маршрут і час кожного водія. Далі, за словами міського голови, менш рентабельні маршрути планують об’єднати з більш вигідними, аби підприємці-перевізники при бажанні знехтувати нерентабельним маршрутом понесли ризики з прибуткових, говорить Володимир Хомко:

 

 

- Дійсно, є багато проблем з маршрутками. В свій час маршрути були розбиті так, що вигідні маршрути попали одним людям, відомим в Рівному, а не вигідні – іншим людям, не відомим в Рівному. Тому, зараз дано завдання об’єднати вигідні і не вигідні маршрути, щоб було шкода кинути, бо якщо починаємо прижимати якийсь не вигідний маршрут, то людина просто з’їжджає. То ми зараз об’єднаємо вигідні маршрути з не вигідними і поставимо GPS. З’їдеш з не вигідного – втратиш вигідний.

Варто додати, що під час звіту міський голова зауважив, що за минулий рік на 34 автобусних маршрутах працювало 350 автобусів в режимі маршрутного таксі, а також на автобусному  маршруті М-2 «Північне кільце – Торгові центри» - 5 автобусів у звичайному режимі руху.

Пасажирські перевезення автобусами здійснювали 102 суб’єкта підприємницької діяльності, в тому числі 91 фізична особа та 11 юридичних осіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень