Манікюр з фольгою-2023: 7 варіантів модного дизайну (ФОТО)

Тлом для нього може бути як колір, так і прозора безбарвність

Різноколірний

Можна вибрати кілька відтінків фольги і зробити з їх допомогою оригінальний різнокольоровий дизайн на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Французький

Ще один варіант – зробити незвичний французький манікюр із нерівним кінчиком. Для цього можна використовувати золотисту або сріблясту фольгу. Також можна доповнити його лініями.

Мармуровий

Фольгою контрастного кольору можна урізноманітнити мармуровий манікюр, який роблять із використанням двох або більше відтінків лаків.

Біло-пастельний

Якщо ви хочете виділитися з натовпу, покрийте нігті білим гель-лаком і зробіть на ньому мазки рожевого і бірюзового відтінку. Доповніть дизайн золотистою фольгою.

Матовий

Дизайн з фольгою гарно виглядатиме на однотонному матовому покритті. Вибирайте насичений відтінок, а на одному чи двох нігтях зробіть відблиски за допомогою фольги.

Чорно-білий

В одному манікюрі можна поєднати 2 кольори. Наприклад, чорний і білий, а доповнить їх дизайн із золотистою фольгою.

Сірий

Довгі нігті мигдалеподібної форми можна покрити сірим або сіро-блакитним відтінком і на кожному зробити відблиски за допомогою фольги.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень