Мода-2023: 5 наймодніших окулярів від сонця

Яку модель обрати для сонячних днів

На фото - модний блогер Петра Дінерс

З великими масивними оправами

Крихітні моделі окулярів вже давно не в моді. Натомість зупиніть свій вибір на великих та масивних оправах. У них ви виділитеся з натовпу та урізноманітните образ.

Спортивні 

У таких моделях ви будете виглядати впевненішими у собі і привабливішими. Їх не обов'язково поєднувати лише зі спортивним одягом, підійде і класичний.

Котяче око

Оправа «котяче око» продовжує користуватися попитом у модниць. Тому якщо вам потрібні модні сонцезахисні окуляри, які при цьому виглядають стримано так класично, обирайте цю модель.

З кольоровими лінзами

Кольорові лінзи - на піку популярності. З такими окулярами ваш образ буде яскравим і помітним. Тож не бійтесь експериментів та обирайте оправу, яка підкреслить ваші риси обличчя.

Авіатори

Вони цього року мають дещо оновлений вигляд. Класична модель цих окулярів зміниться більш футуристичним стилем, і для неї стануть характерними наступні ознаки: кольорові лінзи, гострі кути та широкі лінії.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень