Лисі чоловіки втрачають популярність у жінок

Втрата волосся може однозначно зменшити привабливість чоловіка. Дослідження показало: чоловіки з хорошими волоссям, які вони отримали після пересадки, вважалися молодшими, привабливими та успішними.

Як передає The Daily Mail, в дослідженні Університету Джонса Хопкінса взяли участь 122 добровольців. Їм показували фотографії, за якими потрібно оцінити зображених на них людей.

Серед інших на знімках були чоловіки, які перенесли пересадку волосся і просто лисіючі чоловіки. У середньому, чоловіків  з хорошим волоссям, оцінювали майже на 4 роки молодшими ніж вони є насправді. Також наявність волосся позитивно вплинула і на рівень оцінки успішності чоловіків.

При цьому лисі чоловіки вважаються більш суворими, владними, та такими що звикли домінувати. Голена голова робить чоловіка вищим і сильніше в очах оточуючих.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень