Лише півтора метра. У Лондоні продають найвужчий будинок (6 ФОТО)

Ціна шокує - £995,000

У Лондоні, в районі Shepherd's Bush у кварталі від знаменитого Гайд-парку, продається найвужчий будинок британської столиці. Шириною він всього в півтора метра.

Як пише Daily Mail востаннє цей будинок виставляли на продаж у 2009 році, й тоді угоду вдалося укласти за 595 тисяч фунтів. Нині ж вартість такого унікального (хоч і надто вузького) зросла до майже 1 мільйонів фунтів.


Раніше тут розташовувався магазин капелюшків. Відтоді збереглася вітрина із зображенням капелюха-казанка. А пізніше будинок належав «Гордості й упередження» Саймону Вудсу.
[media=199430]


Попри те, що житло й справді дуже вузьке, тут є: дві спальні, кабінет, вітальня, ванна кімната, кухня з плитою, яка також опалює весь будинок, а також зелений дворик і навіть тераса на даху.

Більше про будинок - Daily Mail

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень