Набудував: понад 150 квартир у Києві задекларував нардеп від Рівненщини (ВІДЕО)

Більшість - вже продав

158 квартир загальною площею майже 10 тис. кв. метрів задекларував нардеп-самовисуванець Віктор М’ялик.

І це – абсолютний рекорд у Верховній Раді – як за кількістю, так і за площею.

До декларації народний обранець від 155-го округу (м. Вараш, а також Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський і Рокитнівський райони) вніс також 80 земельних ділянок, гаражі та місця для паркування.

Віктор М'ялик. Фото з фб-сторінки народного депутата

Ці об’єкти нерухомості політик вказав у своїй декларації про доходи за 2019 рік. Інформація про його статки нещодавно з’явилася на сайті НАЗК.

Пізніше у коментарях журналістам М’ялик пояснив, що насправді у нього лишилося всього 37 квартир, бо решта – вже продалися, передає «112».

 

Така кількість нерухомості начебто зумовлена тим, що раніше нардеп займався будівництвом.

Також Віктор М’ялик задекларував понад 150 млн грн і мільйон доларів готівки. При цьому як народний депутат за минулий рік він заробив трохи більш як 314 тис. грн.

Нагадаємо, що Віктор Ничипорович М’ялик народився 10 травня 1979 року у с. Воронки Володимирецького району Рівненської області.

З 1996 року був різноробом у колгоспі «Зоря». Пізніше працював маляром-штукатуром, електрозварником, майстром столярної бригади та фінансовим директором будівельної компанії. У 2017-му заснував власну компанію під назвою «МД плюс».

Торік його обрали нардепом 9-го скликання по 155 округу (Рівненська область) як безпартійного самовисуванця. Нині - член депутатської групи «За майбутнє» та Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень