Хіт сезону – лінивий «Наполеон» за 20 хв: торт у склянці, без випічки (РЕЦЕПТ)
Найкращий варіант десерту на свято – без зайвої мороки
Цей торт без перебільшень вважають одним із найкращих десертів. Тоненькі листкові коржі у поєднанні з повітряним заварним кремом не залишать байдужим практично нікого
Втім, мало кому подобається витрачати по пів дня на його приготування
Ми знайшли вихід – рецепт лінивого «Наполеона», який готується за 20 хв у склянці!
Інгредієнти:
- листкове тісто – 500 г
- вершки 33% – 380 г
- згущене молоко – 250 г
Приготування:
Листкове тісто викладаємо на пергамент і ріжемо маленькими кубиками. Випікаємо близько 20 хв при температурі 200 градусів.
Тим часом готуємо крем: збиваємо вершки міксером, додаємо згущене молоко і перемішуємо.
Тоді змішуємо крем із готовими кубиками й розкладаємо
Готові кубики з тіста треба змішати з кремом і розкласти отриману масу в склянки. За бажання – додаємо зверху натертий шоколад чи будь-яку іншу солодку прикрасу, що вам до смаку
Радіо Трек: НОВИНИ