І смачно, і гарно: картопляні трояндочки з беконом (РЕЦЕПТ)
Виходить дуже ситно
Ця смачна картопляна страва може подаватися окремо, а може прикрасити, до прикладу, звичайне картопляне пюре. Вийде не тільки смачно, а й дуже гарно!
Інгредієнти:
- картопля – 400 г
- бекон – 250 г
- оливкова олія
- сіль, перець, спеції, часник – до смаку
Приготування:
Чистимо картоплю і нарізаємо тоненькими слайсами. Додаємо сіль, спеції й трохи оливкової олії, добре перемішуємо.
Тоді на смужку бекону по всій довжині викладаємо картоплю і скручуємо це все діло у трояндочку.
На другий шматочок бекону теж кладемо картоплю, а потім замотуємо всередину і першу трояндочку, щоб трояндочка вийшла більш пишна.
Готову, але ще сиру трояндочку кладемо у формочку для кексів і ставимо у попередньо розігріту до 180°C духовку. Запікаємо 30-40 хв.
Радіо Трек: НОВИНИ