Ліфти у Рівному знову зупиняться?

Через суперечки та борги

Ліфтова війна у Рівному триває. Компанія «Арм-еко» вже виграла позови щодо обслуговуючих компаній «РівнеДімСервіс» і ЖКП «Галузеве». Рівненський господарський суд зобов’язав їх заплатити по заборгованості, інакше заморозять рахунки. В «Арм-еко» стверджують, що відповідачі заборгували за обслуговування ліфтів разом майже 700 тисяч гривень.

Юристка «Арм-еко» Олена Кучер розповідає, що підприємство вже рік обслуговує ліфти за власний кошт, але припинить це робити, адже гроші закінчуються. Серед боржників також і ЖКП «Сонячне», «Галицьке» і «Західне». Якщо і вони не виплатять борги, «Арм-еко» позиватиметься і до них, каже Олена Кучер:

Якщо до кінця тижня, до 25 жовтня підприємства ніяк не почнуть сплачувати заборгованість, у нас уже готові позовні заяви, і ми будемо подавати до суду, аби примусово стягувати цю заборгованість.

Загалом усі 5 обслуговуючих підприємств винні підприємству понад 2 мільйони гривень. Керівник «РівнеДімСервіс» Микола Ніколайчук іншої думки. Запевняє, що вже протягом пів року платить за обслуговування ліфтів компанії «Рівнеліфт».

Пів року, якщо не більше, укладено договір з «РівнеЛіфтом». Ми платимо гроші для «РівнеЛіфта».

За його словами, борги належать не його компанії, а ЖКП «Перспективному». Заперечує і те, що «РівнеДімСервіс» є правонаступницею «Перспективного», хоча це стверджують в «Арм-Еко».

Компанія вже готує апеляцію на рішення суду, адже вже раніше вигравала у судовій тяганині проти «Арм-Еко». Нагадаємо, що через ці ж спори у лютому цьогоріч вже зупинялися ліфти в будинках, які обслуговують "Арм-Еко". Справа була в поломках, які не хотіла ремонтувати компанія власним коштом.

«Війна» за ліфти на «Північному»: хто винен у комунальному скандалі (ВІДЕО)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень