«Війна» за ліфти на «Північному»: хто винен у комунальному скандалі (ВІДЕО)

Конфлікт не вщухає

Конфлікт між приватною обслуговуючою фірмою «Рівне Дім Сервіс» і ліфтовою компанією «Арм-Еко» не вщухає. Суперечка точиться навколо 65 ліфтів у мікрорайоні «Північний». Загальний борг «Рівне Дім Сервіс», яка стала правонаступником ЖКП «Перспективне», сягнув мільйона гривень.

Директор ТОВ «Арм-Еко» Андрій Єдін заявив, що заборгованість приватні комунальники не планують погашати. Навпаки, за його словами, керівник «Рівне Дім Сервіс» Микола Ніколайчук намагається розірвати договір про обслуговування, хоча зобов’язаний погасити борги ЖКП.

Найцікавіше, що «Рівне Дім Сервіс» бере з людей плату за обслуговування ліфтів, але нам не перераховує. Постає логічне питання: «Куди діваються гроші? — запитує Андрій Єдін.

У міській раді знають про конфлікт. Радять почекати рішення суду, який розглядає суперечку управляючої та ліфтової компаній.

Суд ухвалить рішення, але в мене універсальна порада для всіх мешканців: оберіть собі іншу управляючу компанію чи ЖКП х хорошою репутацією чи обіговими коштами, — прокоментував міський голова Володимир Хомко.

Рівне Дім Сервіс» взяла цілісний майновий комплекс ЖКП «Перспективне» і ще має стати управляючою. По новому закону, я не можу обрати людям управляючу компанію. Мешканці мають самі за це проголосувати. У чому проблему обрати собі компанію з пристойною репутацією?! Їх у Рівному вже півтора десятка, але це треба захотіти. Ну оберіть собі компанію та живіть щасливо.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень