Увімкнути ліфти! Рівняни просять про допомогу міського голову

«Увімкнути ліфти, які відключили незаконно за не оплату певних громадян!». З такою назвою рівнянин Дмитро Пилипчук зареєстрував петицію на сайті Рівненської міської ради. Чоловік переконаний, що ліфти відключили через борг певних мешканців.

Ось, що він пише у петиції:

Звернення від мешканців вул. Волинської Дивізії, 15. 

З 16.07.2018 р. «Рівне Дім Сервіс» незаконно вимикнуло ліфти, тим самим маніпулюючи громадянами. В цьому випадку праві жителі будинку, що сплачують за свої послуги, це приблизно 90%, тому «Рівне Дім Сервіс» повинно було адресно позиватись до суду тільки до неплатників - боржників. 

Просимо посприяти увімкненню ліфтів і електропостачання підїздів в деяких будинках мікрорайону Північний та інших районів міста Рівного.

Збір підписів триватиме до 16 вересня. Для того, щоб петицію розглянули, потрібно 300 підписів.

Нагадаємо, через борг, який перевищував мільйон гривень, «Рівнеобленерго» 18 липня відключило найбільших боржників ЖКП і ОСББ. Речник «Рівнеобленерго» Алла Ліхачова каже, що погашення заборгованості частково відбувається, але лише ЖКП «Покровське» звернулося до підприємства, щоб узгодити графік погашення боргу.

Алла Ліхачова також зазначила, що ця ситуація сталася не через те, що деякі мешканці не сплачують за електроенергію, яку використали у власній квартирі, а через заборгованість перед балансоутримувачами будинків – ОСББ, ЖКП, управлінськими компаніями.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень