Легковик в’їхав у заправку: АЗС біля Рівного мало не злетіла у повітря (ФОТО/ВІДЕО)

Минулої ночі

Фото: пресслужба ДСНС

Виклик на автогазову заправну станцію ТОВ «Захід-транс-Сервіс», що у селі Обарів Рівненського району, до рятувальників надійшов сьогодні о 00:06.

Фото: пресслужба ДСНС

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що легковий автомобіль марки Chevrolet «Aveo» з невідомих причин в'їхав у резервуар з газом на автогазозаправній станції, внаслідок чого було зірвано запірну арматуру на обладнанні АГЗС, повідомляє пресслужба ДСНС області.

Фото: пресслужба ДСНС

Рятувальники з метою не допущення пожежі та можливого вибуху негайно подали розпилюючі стволи води для розбавлення газоповітряної суміші, а також перекрили витік газу. Тим часом, патрульні перекрили рух вулицями Макарова та Млинівською, а співробітники «Рівнеобленерго» по усьому мікрорайону Ювілейний відключили електропостачання. О 00:22 усі аварійно-рятувальні роботи працівники ДСНС завершили.

Фото: пресслужба ДСНС

Жертв та постраждалих немає. Вибуху та пожежі вдалося запобігти. Усі обставини події встановлює поліція. До ліквідації аварійної ситуації залучили чотири одиниці спецтехніки ДСНС та 16 рятувальників, а також екіпажі патрульної поліції та спецтехніку усіх екстрених служб міста: «Рівнеобленерго», «Рівнегазу», швидкої медичної допомоги. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень