У Рівненському районі сталася ДТП (ФОТО)

На місці події працювали рятувальники

У ДТП потрапили вантажівки.

Як повідомили у прес-службі ДСНС області сьогодні близько опівночі на спецлінію "101" надійшло повідомлення про зіткнення двох вантажних автомобілів MAN та Renault Premium на автодорозі поблизу села Ставки Рівненського району.

Рятувальники відключили електроживлення обох автомобілів та провели змивання паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини автодороги.

[media=157600][media=157599]

У поліції повідомили, що о 23:34 на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» неподалік села Ставки автомобіль «MAN» із напівпричепом під керуванням 67-річного жителя Житомирщини допустив наїзд на вантажний автомобіль «Renault Premium», який був припаркований на узбіччі та частково — на проїзній частині. 

Унаслідок зіткнення постраждали троє осіб, які знаходилися біля зупиненого транспортного засобу.

Так, 21-річного жителя села Городок Рівненського району після надання медичної допомоги відпустили, а двох інших — 35-річного рівнянина та 31-річного жителя Великого Олексина — госпіталізували.

Жителя обласного центру доставили до лікарні із політравмою, а жителя Рівненського району із відкритим переломом гомілки.

Поліцейські з’ясовують обставини події

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень