Легковажний веселун чи справжній інтелектуал: Якою людиною вас бачать інші

Тест за картинкою

Цей тест допоможе дізнатися, як ви виглядаєте в очах інших.

Оберіть одного кота, що зображений на картинці, та прочитайте пояснення.

Рудий кіт 

Ви завжди чемна, усміхнена та привітна людина. Ви не будете ховатися від знайомої людини в супермаркеті, тому що не хочете її бачити. Інші бачать у вас ніжну натуру, яка вміє співчувати, підтримувати та допомагати. Однак від незнайомців ви тримаєтеся осторонь.

Білий кіт

Інші бачать вас спокійною та стриманою людиною. Однак часто вони й не здогадуються, яка насправді ви людина. Вас справжніми знають лише найближчі та друзі.

Сірий кіт

Ви непоправний оптиміст. Людям здається, що навіть в найнебезпечнішій ситуації ви будете жартувати над тим, як зараз смішно падатимете. Крім життєрадісності, люди бачать у вас просту людину та навіть намагаються бути схожими на вас.

Триколірний кіт

В очах знайомих ви легковажний веселун. Їм здається, що ви несерйозна людина і все ваше життя — суцільний анекдот. Через легковажність та безпосередність, як думають люди, вони не хочуть мати з вами справу. 

Сірий котик з білою грудкою 

Люди вважають вас справжнім інтелектуалом і часто звертаються за допомогою. Ваші знайомі вважають, що ви користуєтеся величезною популярністю серед осіб протилежної статі.  

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень