

Тепер готуватимете коржі тільки так
Медовик – дуже пишний, ніжний та м’який, з яскравим медовим смаком та ароматом торт. Зазвичай усі коржі для торта випікають окремо і це займає багато часу. Проте є швидший варіант приготування десерту.
Мед прогріваємо на плиті та всипаємо соду, вимішуємо, поки пінка не опаде.
Додаємо вершкове масло та перемішуємо, знімаємо з плити.
Змішуємо цукор і розпушувач, яйця, збиваємо міксером або віночком до однорідності.
Виливаємо теплу медову масу і вимішуємо віночком до однорідності.
Всипаємо частинами просіяне борошно і вимішуємо тісто. Маса має бути густою, але не такою, щоб розкочувати окремі коржі. Тісто треба буде наливати у деко.
Ділимо її на 3 частини і випікаємо 3 коржі.
Форму змащуємо вершковим маслом та виливаємо тісто.
Всі коржі випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин, але дивіться по духовці.
Охолоджуємо коржі, обрізавши краї, які подрібнюємо до крихти.
Для крему збиваємо холодні вершки міксером до пишності, потім поступово вливаємо згущене молоко і збиваємо до однорідності.
Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, верх і боки також змащуємо та обсипаємо крихтою.
Торт ставимо в холодильник на кілька годин і можна подавати до столу.
Такий десерт готується швидко, з мінімального набору продуктів, проте результат – це класичний медовий торт.
Джерело: skarbnychka-retseptiv
Радіо Трек: НОВИНИ
5 яскравих ознак того, що жінка вже не любить чоловіка, з яким живе
Якщо у вас досі висять магніти на холодильнику, заберіть їх. Назвали причину, чому так робити не варто
10 звичок із СРСР, від яких потрібно відмовитися сьогодні
Кохання на фазенді: як зараз виглядає героїня серіалу «Рабиня Ізаура» (ФОТО)
Доленосні зміни — Тельцям, мандрівки — Стрільцям: гороскоп на 28 квітня
Дуже смачні, ще й корисні домашні настоянки (РЕЦЕПТИ)
Вершкове масло чи олія: на чому правильно смажити яєчню
Що туристам ніколи не варто замовляти в місцевих ресторанах: Італійські шеф-кухарі розкрили секрет
Картопля по-сільському: класичний рецепт улюбленої бульби
Хрусткі грінки зі старого батона: Мама завжди готувала рецепт з 90-х, коли хотілось солоденького до чаю
У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО Власник може звертатися за номером: +380972381545
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774