

Тепер готуватимете коржі тільки так
Медовик – дуже пишний, ніжний та м’який, з яскравим медовим смаком та ароматом торт. Зазвичай усі коржі для торта випікають окремо і це займає багато часу. Проте є швидший варіант приготування десерту.
Мед прогріваємо на плиті та всипаємо соду, вимішуємо, поки пінка не опаде.
Додаємо вершкове масло та перемішуємо, знімаємо з плити.
Змішуємо цукор і розпушувач, яйця, збиваємо міксером або віночком до однорідності.
Виливаємо теплу медову масу і вимішуємо віночком до однорідності.
Всипаємо частинами просіяне борошно і вимішуємо тісто. Маса має бути густою, але не такою, щоб розкочувати окремі коржі. Тісто треба буде наливати у деко.
Ділимо її на 3 частини і випікаємо 3 коржі.
Форму змащуємо вершковим маслом та виливаємо тісто.
Всі коржі випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин, але дивіться по духовці.
Охолоджуємо коржі, обрізавши краї, які подрібнюємо до крихти.
Для крему збиваємо холодні вершки міксером до пишності, потім поступово вливаємо згущене молоко і збиваємо до однорідності.
Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, верх і боки також змащуємо та обсипаємо крихтою.
Торт ставимо в холодильник на кілька годин і можна подавати до столу.
Такий десерт готується швидко, з мінімального набору продуктів, проте результат – це класичний медовий торт.
Джерело: skarbnychka-retseptiv
Радіо Трек: НОВИНИ
Стосується всіх, хто відкладав долари або євро: за валюту можуть оштрафувати — до 20% від суми
Переведення годинників змінили: з’явилося уточнення про літній час 2025
Де живуть ведучі 1+1: ось як виглядають маєтки Мосейчук, Осадчої, Горбунова, Падалко (ФОТО)
Обрані Богом: жінки з цими іменами мають найсильнішу енергетику
Українці з малою пенсією будуть отримувати доплати: хто може розраховувати на гроші
Дуже смачні, ще й корисні домашні настоянки (РЕЦЕПТИ)
Вершкове масло чи олія: на чому правильно смажити яєчню
Що туристам ніколи не варто замовляти в місцевих ресторанах: Італійські шеф-кухарі розкрили секрет
Картопля по-сільському: класичний рецепт улюбленої бульби
Хрусткі грінки зі старого батона: Мама завжди готувала рецепт з 90-х, коли хотілось солоденького до чаю
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415