Картопля по-сільському: класичний рецепт улюбленої бульби

З цим рецептом впорається навіть початківець

Картопля по-сільському – це чудова альтернатива картоплі фрі або смаженій картоплі. Вона виходить м'якою всередині, з хрумкою скоринкою, пряним смаком та ароматом. Така картопля стане чудовим гарніром до м'яса чи риби або подайте її як самостійну страву з різними соусами.

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг
  • паприка солодка - 1 ч. л.
  • куркума - 1/4 ч. л.
  • часник сушений - 1/4 ч. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль - 1 ч. л.
  • олія для смаження

Картоплю ретельно очистьте та промийте. Наріжте вздовж на довгі часточки середнього розміру. Перекладіть до великої миски.

В ємності змішайте паприку, куркуму, часник, чорний мелений перець і сіль. Додайте олію та перемішайте. Залийте картоплю і знову добре перемішайте.

На деку, застеленому пергаментним папером, рівномірно розподіліть часточки картоплі шкіркою донизу на відстані одна від одної.

Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин. Подавайте гарячою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень