Киянин знайшов телефон ґвалтівника, який глумився над хлопчиками та знімав це на ВІДЕО (ФОТО)

Випадкова знахідка шокувала навіть копів. Винуватець може отримати довічний термін.

Поліція Київщини викрила ґвалтівника, який тривалий час вчиняв сексуальне насильство відносно дітей та фільмував свої розпусні дії. Про це повідомляє поліція Києва.

Гвалтівником виявився 35-річний житель Кагарлицького району.

Свої розпусні дії він вчиняв відносно двох неповнолітніх хлопчиків.

За скоєне чоловікові загрожує довічне позбавлення волі.

 - Так, у жовтні торік мобільний телефон, де містилися відеофайли порнографічного характеру, знайшов перехожий у місті Києві й приніс знахідку до одного зі столичних управлінь поліції.

 

Далі пошуком «автора» відео займались працівники поліції Київщини. Під час проведення відповідних оперативно-розшукових заходів встановили особу зловмисника та затримали його.

 

Під час проведення низки невідкладних обшуків за місцем мешкання чоловіка, працівники поліції виявили та вилучили ноутбук, мобільний телефон, банківські картки та інші речові докази, які могли б свідчити про причетність чоловіка до скоєння злочинів сексуального характеру відносно дітей.

Усі вилучені речові докази були на експертизі, в результаті якої встановлена причетність чоловіка до зґвалтування, сексуального насильства та розбещення неповнолітніх.

Поліцейські затримали порушника. Нині він під вартою.

Санкції інкримінованих йому статей передбачають позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі.

Справу передали до суду. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень