Курячий рулет з грибами і солодким перцем (РЕЦЕПТ)
Інгредієнти:
- куряче філе - 2 шт. (приблизно по 300 г кожне)
- печериці - 200 г
- твердий сир - 100 г
- яйця - 1 шт.
- болгарський перець - 150 г
- базилік
- олія для смаження
- мед - 1 ст. л.
- соєвий соус - 1 ст. л.
- паприка 1 ч. л.
Філе поздовжньо надрізати і розгорнути як книжку, накрити харчовою плівкою і добре відбити. Відбивати можна пляшкою, качалкою чи плоским боком молотка для м'яса, щоб не прорвати волокна філе.Відбиті філе з обох боків посолити і поперчити. Викласти на тарілку, прикрити харчовою плівкою і покласти в холодильник.
Готуємо начинку для рулету.
Печериці нарізати невеликими шматками, підсмажити на олії і посолити. Перець нарізати короткою соломкою. Сир натерти на крупній терці. Базилік подрібнити.
Яйце збити міксером в густу піну. До збитого яйця викласти підготовлені гриби, перець, базилік, сир і все перемішати.
На застелену харчовою плівкою дошку (не забувайте плівку скропити водою) викласти два шматки відбитого філе так, щоб один шматок трошки покривав інший, і в місці накладки відбити. Посередині викласти начинку і за допомогою харчової плівки загорнути в рулет.
На розпечену сковорідку з олією викласти рулет швом донизу. І на великому вогні з кожного боку обсмажити його до рум'яної скоринки.
Поки рулет смажиться, готуємо соус. Для цього в посудині змішати соєвий соус, паприку і мед.
Обсмажений рулет викласти на фольгу, полити соусом. Фольгу загорнути й помістити рулет в розігріту до 200 °С духовку. Випікати 30 хв.
Курячий рулет з грибами і солодким перцем готовий.
Смачного!
Джерело: smachno.in.ua
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ