Курка з супермаркету засвітилася в темноті та налякала мешканку Івано-Франківська (ФОТО)

Світився навіть жир на пальцях

Мешканка Івано-Франківська скаржиться на м’ясо, яке вона купила в супермаркеті. Справа в тому, що курка почала світитися в темряві.

Про це Олена Заславська розповіла у фейсбук-спільноті "Комуналка ІФ".

Люди, хто відразу не здогадався, що це таке на картинці, розповідаю: купила у "Сільпо" курятину, кинула в борщ, і дала шматочок кішці. Кішка не з'їла... Вночі встаю - а воно світиться! Тільки що голограми не транслює. То чи є серед вас харчовики чи просто знаючі люди, які можуть пояснити це явище? - пише Олена.

Жінка осмілилася зварити борщ з цього м’яса. Він виявився смачним, але коли викидала шматочок м’яса до смітника – жир на пальцях світився.

Авторка посту написала про курку в прес-центр супермаркету та чекає відповіді.

Тим часом в мережі ми знайшли відповідь на питання споживачки до супермаркету. В інтернеті є багато новин про м’ясо, яке світиться. У соцмережі LiveJournal ми наштовхнулися на коментар Генерального управління з харчових продуктів в австралійському штаті Південний Вельс. Директор установи Джордж Дейві понад десять років тому розповідав, що мінімум двічі на місяць отримує дзвінки про м’ясо, яке світиться у темряві.

Він пояснив:

М’ясо не радіоактивне, а світиться нешкідлива бактерія, яка живе практично в будь-якому м'ясі або рибі. Зрозуміло, що багато хто з нас були б шоковані, побачивши, як продукти світяться, але тут важливо пам'ятати, що флуоресцентний мікроорганізм не викликає харчових отруєнь.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень