Гроші на вітер: кухонна техніка, про покупку якої найбільше шкодують

На що не варто витрачати гроші

Технічні винаходи значно полегшують наше життя. І без деяких агрегатів ми вже насилу можемо уявити свій побут. Однак деякі винаходи роками припадають пилом в коробках і більшість людей перестають ними користуватися вже через кілька місяців.

Рейтинг непотрібної побутової техніки, на яку не варто витрачати гроші, склали на порталі Foodandmood.

Яйцеварка

Зварити одне яйце або кілька можна у звичайній невеликій каструлі з водою. З цим простим завданням може впоратися навіть дитина. А ось цілий агрегат для варіння яєць зазвичай радує тільки спочатку, потім він припадає пилом в шафі або займає багато місця на кухні.

Тостер

20 років тому тостери були дуже популярні й у всіх закордонних фільмах в них готували прекрасні грінки на сніданок. Зараз тостерами користуються тільки віддані любителі хрусткого підсмаженого хліба. До речі, тостери з часом замінили бутербродницями, де тости виходять набагато смачніші. Крім того, є ще сковорідка і духовка.

Йогуртниця

Функції цього девайса вже давно стали використовувати в мультиварках, пароварках і скороварках. Окремо купувати йогуртницю сенсу немає. Мити її після використання дуже довго, місця займає багато. Цей апарат актуальний тільки для мам з маленькими дітьми, але і то – недовго.

Фритюрниця

Володарі цієї техніки були розчаровані, бо девайс не став постійним жителем кухні. Хрусткої картоплі фрі хочеться багатьом, але ось смажити її щодня немає сенсу – занадто шкідлива їжа. На один захід потрібно вилити багато олії, яка і так зараз дорога. І якщо не використовувати цю олію відразу знову, то її потрібно просто вилити. Дешевше зробити мініфритюр у звичайній каструлі або купити, коли дуже хочеться, готовий фаст-фуд.

Фондюшниця

Цей агрегат часто дарують і використовувати його є сенс тільки для великої родини або компанії. Розігрівати фондюшницю, купувати різні сири у великих кількостях, топити шоколад на велику компанію – все це сильно стомлює господарів і фондюшницю через деякий час відправляють припадати пилом в шафу. Дешевше замовити страву в ресторані, ніж зберігати цей девайс заради однієї вечірки на рік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень