У рятувальників Рівненщини є власні «Рейнджери» (ФОТО)

Їх розподілять між підрозділами надзвичайників

Наприкінці жовтня автопарк Служби порятунку Рівненщини поповнився трьома одиницями спеціальної аварійно-рятувальної техніки.

Отриману техніку розподілять між районними та міськими підрозділами ДСНС області для швидкого та ефективного реагування на ДТП, зокрема, на автошляхах державного значення.

- Спеціальні аварійно-рятувальні машини на базі шасі FORD RANGER призначені для забезпечення дій рятувальників під час проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, заходів щодо пошуку постраждалих та надання їм домедичної допомоги, організації зв’язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, - йдеться у повідомленні на сайті обласного управління надзвичайних ситуацій.

Загалом у рамках Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні відбулася передача 80 одиниць спеціальних аварійно-рятувальних машин легкого типу САРМ-Л на усі підрозділи ДСНС України.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень